Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Reguli si comportament pe forum

Posted by NoobMan 
Reguli si comportament pe forum
April 14, 2014 07:34PM
Topicul original este Read Before Posting - Rules and Guidelines
Pentru convenienta se poate utiliza google translate.
O traducere mediata va fi postata mai jos. La sfarsitul postului vor fi cateva adaugiri in privinta forumului romanesc.

 Vă rugăm să citiți următoarele reguli și orientări înainte de a posta.


Publicitate, Spam, și Auto-promovare
Toate mesajele sunt citite de echipa noastra de administrare și moderație. Dacă gasim conținut discutabil, acesta va fi imediat editat sau eliminat pentru investigații suplimentare. Orice mesaj care este considerat de publicitate în general, va fi mutat la secțiunea pentru vânzari.

Dacă aveți o companie (comercializarea de piese sau servicii, etc), va rugam sa plasati un link catre site-ul companiei în semnătura dumneavoastră. Nu numai ca veti beneficia de publicitate, dar aceasta favorizează transparența și ajută pentru a evita percepția unui conflict de interese. Vrem cititorii să evalueze reciproc comentariile pe baza meritelor lor, nu pe speculații cu privire la o anumită agendă ascunsă.

Dacă aveți un blog sau proiecte pe wiki, este încurajat să adăugați link-uri catre acestea în semnătura personala. Cu toate acestea, vă rugăm să vă rugăm să păstrați numărul de link-uri la un nivel minim pentru a evita confuzia vizuală. De asemenea, vă rugăm să păstrați semnătura la o dimensiune rezonabilă, pentru a nu obstrucționează vizual pagina și conținutul său.


Limbaj și Trolling
Comunitatea noastră este de tip familial. Există utilizatori tineri și limbajul vulgar nu este permis. Aceasta constituie utilizarea de orice fel de material nepotrivit, ofensiv, discriminatorii, sau alte materiale considerate nesigure pentru membrii mai tineri. Limbajul neadecvat va fi eliminat și utilizatorii vor fi avertizați.

Nu posta mesaje provocatoare, scandaloase, sau inutile doar pentru a obține un răspuns de la alții, și anume " trolling".


Atacurile Personale
În scopul de a menține o atmosferă pozitivă, nu vor fi tolerate atacurile personale sau insultele. Chiar daca discuțiile devin aprinse, aceasta nu este o scuză de a recurge la atacuri sau insulte. Moderatorii sau administratorii vor elimina și vor avertiza utilizatorii ca atare.


Moderatorii și Administratorii au Ultimul Cuvânt
Dacă aveți o problemă sau o plângere, vă rugăm să o directionati catre sectiunea "Administration, Announcements, Policy". Acțiunile necesare vor fi luate. Ne rezervam dreptul de a elimina (ban)  ofensatorii flagranti, atunci când este considerat necesar, cu sau fără avertisment prealabil.


Politica in ceea ce privește Legea lui Godwin
"Legea lui Godwin se aplică la comparații nepotrivite, excesive, sau hiperbolice intre alte situații (sau adversarul cuiva) cu naziștii. Există o tradiție în multe forumuri de discuții pe Internet, si anume cand o astfel de comparație se face, topicul este terminat și oricine a menționat naziști a pierdut în mod automat orice dezbatere a fost în curs de desfășurare. Se consideră forma slaba a ridica o astfel de comparație arbitrar cu motivul de a pune capăt a firului. " (Adaptat de la Wikipedia articol .)

Dacă postul dvs. conține oricare din cuvintele "Hitler", "naziste", "naziști", "Stalin", sau "Mao", ar fi bine sa fie 100% complet relevant pentru discuția in cauza. Dacă nu, postul respectiv și toate răspunsurile ulterioare vor fi șterse.


Cross-Postarea
Dacă doriti sa postati ceva și nu sunteți sigur in ce thread/board ar trebui sa puneti postul, nu-l postati în mai mult de un loc. În cazul în care administratorii sau moderatorii cred că s-ar potrivi mai bine într-o altă locație, acesta va fi mutat. Topicurile duplicat servesc doar pentru a crea confuzie.


Conturi Multiple Per Individ Nu Sunt Permise
Dacă ați uitat parola, utilizați instrumentul de recuperare a parolei, si în acest caz veti putea reseta parola, dat fiind faptul că aveți acces la adresa de e-mail asociată contului dumneavoastră. Dacă sunt încă în imposibilitatea de a va logati, contactați administratorii.


Contact
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați. Puteți face acest lucru prin postarea unui mesaj în sectiunea "Administration, Announcements, Policy", sau trimițând un PM la un Admin.

Admini activi, care pot fi contactati:
thejollygrimreaper
DeuxVis
NewPerfection
twisted
MattMoses

Pentru sub-forumul romanesc, moderator este subsemnatul, contributiile mele sunt aici si pot fi contactat prin PM.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login