Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

MadMaker

Posted by kekocopter 
MadMaker
June 21, 2017 08:16PM
Öncelikle bu yazıyı yazarken hiçbir ticari amacım olmadığını bildirmek isterim. Sadece topluluk tarafından tanınmak ve topluluğu tanımak için bu yazıyı yazıyorum.

Bendeniz Mesut, arkadaşım Bekir ile beraber bundan tam bir sene önce bitirme tezi olarak üç boyutlu yazıcılar ile uğraşmaya başladık. Bir sene içinde iki Prusa, üç D-Bot ve bir adet Sigma3D tamamladık. Bu şüreçte üç boyutlu yazıcılar ile ilgili olarak birçok projeler ile ilgilendik. Üç boyutlu yazıcılar bizim için hobiden öte bir yaşam tarzı haline gelmeye başladı. Deneyimlerimizi paylaşmak ve deneyimlerinizden istifade etmek isteriz.

Her ikimizde aktif olarak sosyal medya kullanmıyoruz. Instagram üzerinde basit paylaşımlar yaptığımız bir sayfamız var. Soru, görüş, öneri ve diğer her türlü şey için Instagram'dan DM atarak veya kekocopter@gmail.com -bunu daha sık kontrol ediyorum- adresine mail atarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Herkese iyi günler diliyorum.

Instagram: madmaker3d
Re: MadMaker
June 24, 2017 09:52PM
Calismalariniz gayet güzel, basarilarinizin devamini dilerim.
Yapmadigniz bir delta yazici, cnc bir de filament extruder kalmis smiling smiley var mi, plan?
Re: MadMaker
June 30, 2017 08:19AM
İlginize teşekkür ederim. Şuan için aklımızda sadece mevcut makinelere bakım yapmak var. Onları hallettikten sonra belki CNC veya lazer deneyebiliriz.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login