Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

3D Yazici malzemeleri ve parcalari satan yerlerin listesi

Posted by elmek6 
3D Yazici malzemeleri ve parcalari satan yerlerin listesi
September 27, 2014 05:23PM
Arkadaslar alakasiz basliklar altinda kendi reklamini yapan, daha sonra bir cogunun sitesi kapanan smiling smiley bir cok alakasiz satis ve reklam var.

Lütfen ürün satan arkadaslar bu listeye kendi firmalarini eklesinler, hem arayan istedigi veya kendine yakin yerden listeden gider bakar alir.

Lütfen alakasiz yerlere baslik acmayin (:wiki Tercüme'nin sayfasina reklam yazan var ya smiling smiley (sildim simdi göremezsiniz)
Re: 3D Yazici malzemeleri ve parcalari satan yerlerin listesi
September 29, 2014 02:44AM
Herkese merhabalar,

MiniFabrikam.com olarak , 3D yazıcılar konusunda 2 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Bu zaman zarfında edindiğimiz tecrübeler ışığında kataloğumuza dahil ettiğimiz filamentleri denemenizi öneriyoruz. Piyasada bulunan ucuz filamentleri yazıcınızda kullanmanız , yazdırma işinden alacağınız keyfi ortadan kaldıracaktır. Nozzle'da meydana gelebilecek tıkanmalar , nahoş kokular ve baskı kalitesi sizi 3D yazıcılardan kolaylıkla soğutabilir. Buna izin vermeyin diyoruz ve filamentlerimizi en azından denemenizi öneriyoruz. İsteyen herkese ücretsiz olarak üzerinde isminizin yazdığı anahtarlıklardan gönderiyoruz. Web sitemizin anasayfasından ilgili linkleri bulabilirsiniz.
Ayrıca Up! yazıcılarında değişik ısılarda filamentler kullanmanızı sağlayan "temperature mod" olarak adlandırdığımız nozzle ısı ayarlama aparatını da yurtdışından temin ederek size en uygun fiyatta sunuyoruz. Eşlenik bir aparatı Türkiye'ye bu fiyata getirmeniz mümkün değil. MiniFabrikam olarak , geçen zaman içerisinde deneyerek elde ettiğimiz en iyi ürünü , en uygun fiyata sunmaya çalıştık. Kullanım ve takdir size aittir. Herkese tekrar , saygılarımızı sunuyoruz.

Kendi yazıcısını yazdıracaklara özel yıl sonuna kadar sürecek olan kampanyamızda 1kg Avrupa filament(140 TL) hediyesi ile beraber tüm yazıcı plastik parçaları 400 TL (KDV ve kargo hariç , örnek fiyat Prusa i3 içindir).

Edited 1 time(s). Last edit at 09/29/2014 03:12AM by MiniFabrikam.
Re: 3D Yazici malzemeleri ve parcalari satan yerlerin listesi
November 15, 2014 02:26PM
Daginik basliklar altinda tedarikci firmalarin listesini buraya topluyorum.

Arkadaslar lütfen alakasiz basliklarin altina web sitenizin linkini koymayin!!!

www.hacibot.com
www.priyoid.com

mertoztoprak@gmail.com Ankara
ali.akdurak@gmail.com İzmir
Re: 3D Yazici malzemeleri ve parcalari satan yerlerin listesi
February 17, 2015 08:55AM
Merhaba,

İhtiyacınız olan parçaları Ankara içi elden teslim almak veya internet sitesi üzerinden temin etmek isterseniz yardımcı olabilirim.

İletişim bilgileri ve ürünler için 3dyazicimarket.com ziyaret edebilirsiniz.

İyi günler

Erinc
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login