Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Servo endstops on Rambo 1.3

Posted by ronnien55 
Servo endstops on Rambo 1.3
July 23, 2016 08:11AM
I am building my own cartesian style printer and I am trying to set up the servo Z axis endstop. I am getting the following error :Arduino: 1.6.5 (Mac OS X), Board: "Arduino Mega or Mega 2560, ATmega2560 (Mega 2560)"

""In file included from Marlin.h:22:0,
from Marlin_main.cpp:30:
Marlin_main.cpp: In function 'void homeaxis(int)':
Configuration.h:702: error: expected primary-expression before '{' token
#define SERVO_ENDSTOPS {-1, -1,0} // Servo index for X, Y, Z. Disable with -1
^
Marlin_main.cpp:776:11: note: in expansion of macro 'SERVO_ENDSTOPS'
if (SERVO_ENDSTOPS[axis] > -1) {
^
Configuration.h:702: error: expected ')' before '{' token
#define SERVO_ENDSTOPS {-1, -1,0} // Servo index for X, Y, Z. Disable with -1
^
Marlin_main.cpp:776:11: note: in expansion of macro 'SERVO_ENDSTOPS'
if (SERVO_ENDSTOPS[axis] > -1) {
^
Configuration.h:702: error: expected primary-expression before '{' token
#define SERVO_ENDSTOPS {-1, -1,0} // Servo index for X, Y, Z. Disable with -1
^
Marlin_main.cpp:818:11: note: in expansion of macro 'SERVO_ENDSTOPS'
if (SERVO_ENDSTOPS[axis] > -1) {
^
Configuration.h:702: error: expected ')' before '{' token
#define SERVO_ENDSTOPS {-1, -1,0} // Servo index for X, Y, Z. Disable with -1
^
Marlin_main.cpp:818:11: note: in expansion of macro 'SERVO_ENDSTOPS'
if (SERVO_ENDSTOPS[axis] > -1) {
^
Multiple libraries were found for "LiquidTWI2.h"
Used: /Users/RonNeely/Documents/Arduino/libraries/LiquidTWI2
Not used: /Users/RonNeely/Documents/Arduino/libraries/LiquidTWI2-master
Multiple libraries were found for "U8glib.h"
Used: /Users/RonNeely/Documents/Arduino/libraries/U8glib_Arduino-master
Not used: /Users/RonNeely/Documents/Arduino/libraries/U8glib
expected primary-expression before '{' token

This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
enabled in File > Preferences."""

Can anyone help with this. Also Has anyone connected to the Rambo 1.3 at the Motor Ext? Not sure I understand where and how that all works.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login