Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Prusa espoossa alkanu sylkemään muovia.smileys with beer

Posted by Jussi Maki 
Prusa espoossa alkanu sylkemään muovia.smileys with beer
May 18, 2013 03:20AM
Espoossa kivenlahdessa on nyt mulla yksi, makuuhuoneessa vaimon suostumuksella, rakenneltu Prusa.. Iteration 1 tällä hetkellä mutta updatea siihen tulossa heti kun on saatu printtailtua varaosia jne.

Hot end on 3mm Filament ja 0.35mm nozzle.

Muoviosat tilasin aikoinaan semmosesta saksalaisesta print2beta firmasta, myivät valettuja osia niin aattelin laihialaista sukujuurtani kunnioittaen etteivät paljon huonompia voi olla. Olihan ne. Jokasta osaa täytyny muokata ja hio ja säätää että niistä ton pysty rakentamaan.

Elektroniikka on Sanguinololu valmispaketti ja on pelannut tosi hyvin. Setup oli todellakin paljon helpompi kun olisin uskonu, pololutkin oli valmiiks säädetty oikeisiin volttimääriin mun moottoreita ajatellen.

Alkuperäset valetut soikionmalliset rattaat vaihdoin x ja y akseleilla alumiinisiin koneistettuihin malleihin ja T2.5 hihnoihin, suosittelen kyl sitä sijotusta kaikille! 23€ oli eMakershopin kautta se setti.

Muita suosituksia toisille jotka on ajatellu rakentaa moisen, ÄLÄ IKINÄ osta muttereita jne. K-Raudasta tai muusta "rautakaupasta" vaan etsi joku pienempi muttereihin erikoistunut firma ja osta sieltä, löydät samalla kertaa kaikki mitä tarvitset ja saat ne monta sataa kertaa halvemmalla. Suosittelen tässä espoon lähistöllä asuville "Espoon pulttia" joka sijaitsee nimensä mukaisesti Masalassa Kirkkonummella, pienessä varastorakennuksessa.. Niiden nettisivutkin kuuluu kategoriaan 90-luvun tyylikkäimmät sivut. Liukutangot tilasin Onniselta, sieltä sai 10mm ja 8mm tankoa.
Re: Prusa espoossa alkanu sylkemään muovia.smileys with beer
April 20, 2014 04:27AM
Moi,

Vielläkö puuhailet Prusan parissa, meikäläinen on uusi "alalla" ja kaipailisin hieman neuvoja.


-Arto-
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login