Welcome! Log In Create A New Profile



Subject Views Posts Last Post

Frustrating lack of a fan duct: "Sturdy" + E3D-V6   (Pages: 1 2)

by Rich K.
2,793 47 01/23/2016 02:18PM
Last Post by Rural

Setting up Mendel90 on OSX - step by step Attachments

by QuackingPlums
3,687 17 01/11/2016 07:48PM
Last Post by daichiasuka

Help printing e3D fan duct Attachments

by demetris
612 22 12/31/2015 04:23AM
Last Post by nophead

Problems with hotend

by demetris
714 17 12/22/2015 02:01PM
Last Post by daichiasuka

Dual extruder on the Mendel90

by Mendel90
1,260 2 12/19/2015 03:29AM
Last Post by neildarlow

Problem printing Z-axis threaded rod nut trap on new X-ends

by Timmschn
1,155 4 12/15/2015 01:09PM
Last Post by neildarlow

Mendel90 motor issues and now serial port missing

640 2 12/10/2015 05:42AM
Last Post by nophead

Switched from Melzi to RAMPS, getting ugly quality. Attachments

by cederron
791 9 12/08/2015 08:08AM
Last Post by Bobyni

My first hotend jamb Attachments

by plankton
393 7 12/06/2015 06:53AM
Last Post by plankton

Fan not working all of the sudden

by sharonf88
481 5 12/06/2015 05:38AM
Last Post by nophead

How do you accurately measure your filament diameter?

by Nilez
1,870 9 11/21/2015 12:27PM
Last Post by nophead

Geeetech Melzi motor problems

by bobhare
1,075 21 11/14/2015 06:56AM
Last Post by nophead

ptfe tubing pulled inside the wades block

by joedassin
591 11 11/13/2015 02:11AM
Last Post by danielis

I can do bigger stuff too! Attachments

by neildarlow
461 3 11/12/2015 11:59PM
Last Post by neildarlow

Just printed the first print. Attachments   (Pages: 1 2)

by checkulater
1,392 36 11/12/2015 05:36AM
Last Post by nophead

Yet another fanduct for Mendel90

by kimented_
506 1 11/09/2015 01:11AM
Last Post by kimented_

Colorfabb´s XT-CF20. Can I print it?

by Sepur
801 2 11/08/2015 11:01AM
Last Post by neildarlow

Mendel90 dead - Heatbed or Melzi? confused smiley

by ps915
465 6 11/08/2015 07:21AM
Last Post by nophead

Waiting time after reaching print temp

by atmark
365 3 11/08/2015 12:17AM
Last Post by atmark

mendel90 CNC mill

by 3Design
830 9 11/01/2015 03:39AM
Last Post by 3Design

Mendel90 & e3d fans failing

by atmark
467 3 11/01/2015 01:24AM
Last Post by atmark

X-axis no longer moving

by Traveltrousers
534 9 10/30/2015 03:50PM
Last Post by Traveltrousers

Modified y idler pulley

by alkempster
591 6 10/27/2015 02:32PM
Last Post by nophead

Burnt out block!? Attachments

by danlad1631
744 12 10/25/2015 03:09PM
Last Post by Traveltrousers

Need help calibrating Attachments

by ben2015
531 6 10/25/2015 08:38AM
Last Post by Traveltrousers

[Fixed] Thermistor short

by rdomunky
475 3 10/21/2015 09:51AM
Last Post by rdomunky

Extruder Temperature isn´t working properly

by D4RK1
368 3 10/21/2015 09:01AM
Last Post by D4RK1

gcode to change filament

by wgaona
1,812 5 10/20/2015 12:06PM
Last Post by Alzibiff

My PLA went runny for a short while

by neildarlow
962 8 10/20/2015 05:53AM
Last Post by neildarlow

Clog hot head - up high

by sharonf88
262 4 10/19/2015 04:57AM
Last Post by nophead