Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Printing

Printing issues ... 
Subject Views Posts Last Post

Big blobs on print confused smiley Attachments

by Yves.E
489 8 03/17/2017 03:55PM
Last Post by Yves.E

Taper after good first layer? Attachments

by kaylorRN
213 3 03/17/2017 05:17AM
Last Post by MCcarman

cant sort the crack out

by munchit1
321 10 03/15/2017 09:52PM
Last Post by munchit1

Z artefact Attachments

by hsbontop
298 5 03/15/2017 04:09PM
Last Post by SatorCodex

Bed PID tuning "Bad extruder number"

by Brotherhood
307 8 03/14/2017 05:35AM
Last Post by Brotherhood

Shift problem using XT

by chriske
198 4 03/13/2017 04:14PM
Last Post by chriske

Marlin manual mesh bed leveling

by Royce
217 1 03/13/2017 01:25PM
Last Post by Royce

Slicer printing speed very very slow

by drmaestro
185 3 03/11/2017 06:49AM
Last Post by o_lampe

Heatbed taking hours to heat up

by djlapan
294 11 03/10/2017 08:39PM
Last Post by Floyd

Bed Leveling Issue Attachments

by ratuspro
315 15 03/10/2017 04:43PM
Last Post by ggherbaz

Printing issues Attachments

by nking
226 3 03/08/2017 02:49PM
Last Post by nking

My layers are not solid Attachments

by DrBoost
298 8 03/08/2017 09:54AM
Last Post by DrBoost

2 Extrusion issues

by Lzrstrm
185 2 03/07/2017 08:42PM
Last Post by anvoice

Octopi - picam does'nt show up

by Luc358
178 1 03/07/2017 01:37PM
Last Post by Luc358
This topic has been moved.

Imprimer objets avec une imprimante 3D

by Anonymous User
    This topic has been moved.

Display flickering and not showing anything

by Brotherhood
206 6 03/06/2017 02:00PM
Last Post by Brotherhood

Holes too small.

by bkohn1
458 22 03/05/2017 06:44AM
Last Post by Hedgehog

DIY Prusa i3 stopped rising on Z axis Attachments

by terryd
223 6 03/04/2017 09:58PM
Last Post by terryd

Extruder making load noise and is not turning

by djlapan
230 7 03/04/2017 08:16AM
Last Post by djlapan

Filament not extruding

by legoset0
446 24 03/04/2017 12:23AM
Last Post by legoset0

Issues with Titan Extruder Attachments

by niklasHafer
188 2 03/03/2017 11:25PM
Last Post by o_lampe

deleted

by deaconfrost
178 1 03/03/2017 02:49PM
Last Post by deaconfrost

Corners not square? Attachments

by MarkM_NJ
209 5 03/03/2017 10:36AM
Last Post by MarkM_NJ

priinter base supply region got fried...eye popping smiley

by Hedgehog
377 28 03/03/2017 07:51AM
Last Post by Hedgehog

Extreme shift in layers

by adenton
276 8 03/02/2017 10:38AM
Last Post by Floyd

Prints Impossible to Remove

by Shampoo1014
190 4 03/01/2017 10:22PM
Last Post by Shampoo1014

PLA gets stuck in extruder during print ...

by timeforprunejuice
252 5 03/01/2017 12:35PM
Last Post by frankvdh

Prusa i3 Z axis not rising high enough halfway through print

by chrispytoes
518 9 03/01/2017 05:40AM
Last Post by JamesK

Hotend Heating very Slow and not going above 185 deg

by mRiyaz
234 6 02/28/2017 09:43PM
Last Post by Shampoo1014

Cura and getting a smooth top layer? Attachments

by Wibbles
208 4 02/28/2017 11:43AM
Last Post by Floyd