Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Printing

Printing issues ... 
Subject Views Posts Last Post

A painfull print Attachments

by Nabbissimo
225 6 02/19/2018 05:02AM
Last Post by Nabbissimo

High pitched whining noise, no stepper movement

by JackD
339 3 02/18/2018 10:54AM
Last Post by Hedobum

Cracks appearing in a new 800um PEI Sheet Attachments

by parto
325 8 02/16/2018 12:55AM
Last Post by parto

error: expected unqualified-id before '[' token

by papilio
234 3 02/14/2018 12:15AM
Last Post by papilio

ABS Warping is making me crazy. Attachments

by SupraGuy
335 16 02/13/2018 09:45AM
Last Post by o_lampe

PETG printing surface Attachments

by SupraGuy
321 6 02/12/2018 08:58AM
Last Post by SupraGuy

ABS print stopped in the middle!>*#? HELP Attachments

by Marzouk
165 3 02/12/2018 03:07AM
Last Post by chriske

Ideas to print Nylon and other "impossible" filaments

by o_lampe
274 5 02/10/2018 05:24AM
Last Post by o_lampe

Z axis stuck when print starts

by vitorbrazil
190 3 02/09/2018 03:16AM
Last Post by Dust

Ender 2 crosshatching

by Judoguy12
224 1 02/07/2018 08:14AM
Last Post by Judoguy12

Print not completing filling in one direction Attachments

by Mechanoid
241 3 02/05/2018 04:42AM
Last Post by MCcarman

Please help on Extrusion Multiplier

by Balaji121
213 4 02/05/2018 04:25AM
Last Post by MCcarman

Questions about print seams...

by ampapa
226 2 02/02/2018 10:43AM
Last Post by Roger123D

Problem with my Prussia reprap i3 printer

by Rasyoni
261 1 01/30/2018 06:20AM
Last Post by Rasyoni

Another E3D V6 Jamming Attachments

by mindseye1
333 14 01/30/2018 04:22AM
Last Post by MCcarman

Looks like corrupt firmware -- AnyCubic

by papilio
285 5 01/29/2018 11:15PM
Last Post by papilio

Problem with my Prussia reprap i3 printer

by Rasyoni
279 1 01/29/2018 08:18AM
Last Post by Rasyoni

Auto leveling sensor not decting

by Luc358
1,618 22 01/29/2018 05:38AM
Last Post by ausrasul

Decoupling error Attachments

by Norminal
234 1 01/28/2018 07:26AM
Last Post by Norminal

Printer stopping in the middle of a print

by matheustorres
205 1 01/27/2018 10:00AM
Last Post by matheustorres

Extruder clicking noise.

by rich1812
235 4 01/24/2018 08:44AM
Last Post by JustSumGuy

Problem with complex prints... Attachments

by ampapa
544 30 01/22/2018 01:33PM
Last Post by ampapa

seams problem Attachments

by LucaCarlone
192 2 01/22/2018 04:56AM
Last Post by MCcarman

Not printing on top of each other

by Detailed design
371 19 01/22/2018 04:49AM
Last Post by Kmom

Print Problem on two printers Attachments

by iamthebest22
362 15 01/22/2018 04:38AM
Last Post by MCcarman

Delta Artifacts

by tim3716
221 1 01/21/2018 08:04PM
Last Post by tim3716

Prints starting at z0.35

by henripster
218 3 01/20/2018 04:17PM
Last Post by dhien2

Layer banding after changing board Attachments

by dhien2
356 5 01/20/2018 03:42PM
Last Post by dhien2

PETG eats the glassbed, what to do?

by Koenig
1,546 22 01/20/2018 02:26AM
Last Post by Tessanger

Prusa i2, print issue, link to picture

by kickinthethroat
179 4 01/19/2018 11:11PM
Last Post by v1talogy