Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

RAMPS Electronics

Support for the quite nice RAMPS Electronics. See also http://reprap.org/wiki/RAMPS
Subject Views Posts Last Post

RAMPS1.2

by bradleyk
711 4 09/12/2011 07:56PM
Last Post by bradleyk

none of the stepper motors move

by Jarmol
1,280 8 09/12/2011 09:47AM
Last Post by a kungfu mastah

Motors

by jason60069
776 6 09/12/2011 09:42AM
Last Post by a kungfu mastah

Adding a second extruder

by mghen4023
1,543 9 09/11/2011 06:42PM
Last Post by Andrew Diehl

RAMP DRC problems

by Folknology
636 2 09/06/2011 02:10PM
Last Post by mc_n_g

Ramps 1.3 + Kliment's Sprinter first start

by Mecano
2,596 10 08/28/2011 04:44AM
Last Post by Mecano

Dual power supply

by WildBill
1,857 5 08/24/2011 06:51AM
Last Post by brnrd

Android Open Accessory Development Kit

by unicoder
1,435 13 08/23/2011 10:34AM
Last Post by Buback

Electronics basics?

by clooner
1,197 8 08/22/2011 05:51AM
Last Post by WildBill

RAMPS 1.3 Power Supply Question

by rollingthunder
774 3 08/20/2011 11:21PM
Last Post by rollingthunder

Thermocouple

by robtbldr
1,334 6 08/20/2011 11:15PM
Last Post by Lanthan

RAMPS 1.4 and D1

by krunchy
2,734 4 08/16/2011 04:15AM
Last Post by brupje

New To Ramps, did I do it right? Perhaps these photos can help the wiki?

by L4nce0
1,007 6 08/12/2011 08:50PM
Last Post by AndrewD

RAMPS 1.3; Sprinter and Arduino 22 compiling

by mc_n_g
1,446 3 08/11/2011 12:24PM
Last Post by mc_n_g

Replicatorg and RAMPS can't extrude using Kliemkip

by stmaus
623 1 08/10/2011 05:31PM
Last Post by stmaus

Should I worry about the latest 1.4 or Mega?

by AndrewD
2,225 4 08/09/2011 11:24PM
Last Post by AndrewD

Beginners 1.3 firmware problem ?

by thirty
1,567 8 08/08/2011 11:28AM
Last Post by thirty

RAMPS with higher than 15A power supply

by mc_n_g
972 5 08/08/2011 05:53AM
Last Post by mc_n_g

Reversing the home

by Kalle
777 7 08/07/2011 06:47AM
Last Post by Kalle

[SOLVED] RAMPS 1.2 + Sprinter + Pronterface not quite working. confused smiley Attachments

by Kalle
1,690 10 08/04/2011 06:11PM
Last Post by Kalle

Help with Firmware please!

by rtdesign
1,454 22 08/03/2011 02:35PM
Last Post by a kungfu mastah

RAMPS 1.3 Extruder Misbehaving

by nickp
948 4 08/03/2011 09:20AM
Last Post by nickp

Porting Firmware to Digilent's ChipKIT Max32

by SCphotog
3,204 9 07/30/2011 07:22AM
Last Post by nanomid

driving 2 motors on Y axis on ramps 1.3

by robtbldr
943 2 07/28/2011 03:47PM
Last Post by raldrich

Can I use A4983 and motor with working current 2.5A???

by ukrduino
1,385 4 07/26/2011 01:09PM
Last Post by Andrew Diehl

Two Flashes Attachments

by camblonie
837 5 07/25/2011 02:09PM
Last Post by camblonie

Driving VCC directly.

by John Meacham
754 2 07/19/2011 08:09AM
Last Post by John Meacham

Questions on RAMPS assembling

by GammaRay
1,512 9 07/18/2011 01:09AM
Last Post by Kliment

RepRap host + Mega2560+Quadstepper(sparkfun)+stepper(from old epson) Attachments

by ukrduino
1,679 9 07/14/2011 05:08AM
Last Post by brnrd

RAMPS locking connectors?

by parny
1,499 6 07/13/2011 02:19AM
Last Post by Nudel