Welcome! Log In Create A New Profile


RAMPS Electronics

Support for the quite nice RAMPS Electronics. See also http://reprap.org/wiki/RAMPS
Subject Views Posts Last Post

Would a RAMPS 1.4 benefit from a chipKIT Max32?

by HugoW
298 3 09/11/2017 01:12PM
Last Post by dc42

Shorted board, no enable to heater or fan mosfets

by mxaniac
363 5 09/08/2017 02:18PM
Last Post by mxaniac


by Dust
218 3 09/06/2017 03:05PM
Last Post by Dust

Stepper motors won't move

by dlcomm
1,400 22 09/05/2017 03:03PM
Last Post by Bruk

Converting to RAMPS from Melzi

by Nick999
327 4 09/05/2017 01:35AM
Last Post by obewan

3d printer unable to power the heatbed and the hot end simultaneously.

by MMS
287 3 09/04/2017 03:10PM
Last Post by MMS

How to disable display?

by MakersMic
208 1 09/02/2017 06:16PM
Last Post by MakersMic

Common ground?

by jhelmstetter
193 2 08/30/2017 12:43PM
Last Post by obewan

Motors necessary for a cubic meter printer based off D-bot Attachments

by rodrigo
498 21 08/29/2017 07:58AM
Last Post by rodrigo

Weird issues of RAMPS converted Di3.

by ScarletImpaler
200 1 08/28/2017 05:32PM
Last Post by ScarletImpaler

Extruder Fan Question

by timtalk
202 4 08/28/2017 02:46AM
Last Post by Dust

Loud alarm and now the screen is blank

by Reyman
190 3 08/25/2017 12:52PM
Last Post by obewan

Measuring Current output to Stepper Motor

by rm446
3,232 7 08/24/2017 07:55PM
Last Post by Bruk

Replacing F1 fuse (5A) to support more powerful heater?

by paolo1968
232 3 08/21/2017 11:35PM
Last Post by o_lampe
This topic has been moved.

Prusa extruder mux

by Dust
    This topic has been moved.

Powering Ramps with 12V and Bed with 24V

by methesoul
522 3 08/18/2017 07:17AM
Last Post by tgmorris99

Ramps not powering with 12v only with 5v

by Darky112
217 6 08/18/2017 04:42AM
Last Post by Dust

Endstop question Attachments

by Matttheo
217 5 08/17/2017 02:21AM
Last Post by Matttheo

Ramps 1.4 motors not moving, checklist?

by HugoW
596 11 08/13/2017 11:58PM
Last Post by HugoW

Ramps 1.4 motors connection

by Francesco00
281 3 08/13/2017 03:18AM
Last Post by Ed would

Source current from D9 negative?

by lukec53
174 3 08/11/2017 12:30PM
Last Post by lukec53

Extending cables for display

by MakersMic
212 5 08/10/2017 12:53AM
Last Post by dc42

Makerbot Endstops / Wiring Kit / RAMPS 1.4 mismatch   (Pages: 1 2)

by Karmavore
15,265 56 08/08/2017 10:46AM
Last Post by max123

Weird behavior of electronics Attachments

203 3 08/03/2017 09:25AM
Last Post by DOYT

Nothing gets to work with a very large scale 3d printer

by Osama
282 6 07/29/2017 07:17AM
Last Post by Roberts_Clif

Motors only making small movement and a beeping sound.

by Olbol
231 7 07/28/2017 03:03AM
Last Post by Olbol

arduino mega256 / Ramps 1.4 re setting

by papakel
548 24 07/27/2017 02:46PM
Last Post by Roberts_Clif

Psu and ramps issues

by Alexandier
260 3 07/24/2017 03:07AM
Last Post by Alexandier

Can't use MOSFET because d8 pins are at 12v relative to ground?

by SkSys
324 4 07/17/2017 11:54AM
Last Post by SkSys

Marlin acceleration / jerk

by Royce
387 1 07/14/2017 09:46AM
Last Post by Royce