Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

RAMPS Electronics

Support for the quite nice RAMPS Electronics. See also http://reprap.org/wiki/RAMPS
Subject Views Posts Last Post

Common ground?

by jhelmstetter
173 2 08/30/2017 12:43PM
Last Post by obewan

Motors necessary for a cubic meter printer based off D-bot Attachments

by rodrigo
436 21 08/29/2017 07:58AM
Last Post by rodrigo

Weird issues of RAMPS converted Di3.

by ScarletImpaler
179 1 08/28/2017 05:32PM
Last Post by ScarletImpaler

Extruder Fan Question

by timtalk
181 4 08/28/2017 02:46AM
Last Post by Dust

Loud alarm and now the screen is blank

by Reyman
175 3 08/25/2017 12:52PM
Last Post by obewan

Measuring Current output to Stepper Motor

by rm446
2,854 7 08/24/2017 07:55PM
Last Post by Bruk

Replacing F1 fuse (5A) to support more powerful heater?

by paolo1968
219 3 08/21/2017 11:35PM
Last Post by o_lampe
This topic has been moved.

Prusa extruder mux

by Dust
    This topic has been moved.

Powering Ramps with 12V and Bed with 24V

by methesoul
374 3 08/18/2017 07:17AM
Last Post by tgmorris99

Ramps not powering with 12v only with 5v

by Darky112
190 6 08/18/2017 04:42AM
Last Post by Dust

Endstop question Attachments

by Matttheo
203 5 08/17/2017 02:21AM
Last Post by Matttheo

Ramps 1.4 motors not moving, checklist?

by HugoW
367 11 08/13/2017 11:58PM
Last Post by HugoW

Ramps 1.4 motors connection

by Francesco00
260 3 08/13/2017 03:18AM
Last Post by Ed would

Source current from D9 negative?

by lukec53
155 3 08/11/2017 12:30PM
Last Post by lukec53

Extending cables for display

by MakersMic
186 5 08/10/2017 12:53AM
Last Post by dc42

Makerbot Endstops / Wiring Kit / RAMPS 1.4 mismatch   (Pages: 1 2)

by Karmavore
15,117 56 08/08/2017 10:46AM
Last Post by max123

Weird behavior of electronics Attachments

by DOYT
185 3 08/03/2017 09:25AM
Last Post by DOYT

Nothing gets to work with a very large scale 3d printer

by Osama
265 6 07/29/2017 07:17AM
Last Post by Roberts_Clif

Motors only making small movement and a beeping sound.

by Olbol
198 7 07/28/2017 03:03AM
Last Post by Olbol

arduino mega256 / Ramps 1.4 re setting

by papakel
519 24 07/27/2017 02:46PM
Last Post by Roberts_Clif

Psu and ramps issues

by Alexandier
248 3 07/24/2017 03:07AM
Last Post by Alexandier

Can't use MOSFET because d8 pins are at 12v relative to ground?

by SkSys
270 4 07/17/2017 11:54AM
Last Post by SkSys

Marlin acceleration / jerk

by Royce
340 1 07/14/2017 09:46AM
Last Post by Royce

Control PSU & use BLtouch on one single RAMPS board?

by oscar7601
772 3 07/13/2017 04:29PM
Last Post by oscar7601

Heatbed wont turn on after converting Wanhao duplicator I3 from Melzi to RAMPS

by briant71
236 9 07/10/2017 02:26AM
Last Post by obewan

I added some ramps related pages to the wiki

by Dust
157 2 07/08/2017 08:36AM
Last Post by Aethelstan

Extruder run differently with same configuration Attachments

by cthsieh
132 3 07/06/2017 06:47PM
Last Post by cthsieh

[Solved] Can't get Marlin 1.1.x to compile FolgerTech I3 2020confused smiley

by Fpeebles
246 3 07/05/2017 09:19PM
Last Post by Fpeebles

What SSR from 12V Ramps 1.4 to 24V 360W silicon heatbed

by Arnold
279 7 07/03/2017 03:15PM
Last Post by Arnold
This topic has been moved.

X400 printing small object ? Attachments

by vladoff
    This topic has been moved.