Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

RAMPS Electronics

Support for the quite nice RAMPS Electronics. See also http://reprap.org/wiki/RAMPS
Subject Views Posts Last Post
Sticky

Welcome to the RAMPS Support Forumgrinning smiley

by SebastienBailard
8,866 1 12/18/2010 11:28PM
Last Post by SebastienBailard

Ramps 1.4 Driver Expansion. Enough Power??

by Michaelkhn7
54 3 04/24/2017 06:07PM
Last Post by Michaelkhn7

Flickering LEDs

by DOYT
297 8 04/24/2017 12:40PM
Last Post by ohfurryone

Move bed Mosfet off Ramps to Heatsink ?

by DaveOB
50 3 04/24/2017 03:35AM
Last Post by DaveOB

CBD Chitu 3D Printer Main Board

by oklok
1,664 10 04/23/2017 08:04AM
Last Post by Macflame

running 34nema motors from ramp 1.4 sprinter pronterface Attachments

by timm
243 11 04/22/2017 04:25AM
Last Post by Dust

Newbie cant get Lcd to work

by Leggy
137 4 04/21/2017 12:10AM
Last Post by o_lampe

Inductive sensor output does not trigger RAMPS

by maboo
169 7 04/18/2017 01:09AM
Last Post by o_lampe

Arduino turns off when connected to RAMPS 1.4

by Duncan McOkiner
133 4 04/17/2017 09:55PM
Last Post by Duncan McOkiner

Stepper motors Z axis move very very slow

by bulldogbob
150 5 04/16/2017 12:29AM
Last Post by bulldogbob

Shortcut, Printhead thermistor and X Mechanical Endstop. Pullups??? Attachments

by Salaskin
156 4 04/15/2017 09:29AM
Last Post by obewan

One motor not working

by Desertboy
201 4 04/15/2017 01:33AM
Last Post by o_lampe

Print cooler always on

by Royce
307 3 04/15/2017 12:37AM
Last Post by zeropond

MKS Gen_L v1.0 & a Proximity Sensor

by VectorRoll
231 5 04/12/2017 08:53AM
Last Post by Desertboy

MINTEMP error with new silicone bed install, runaway heating

by fullHundo
164 1 04/11/2017 11:02PM
Last Post by fullHundo

Motors not moving

by Ramon3D
3,240 22 04/10/2017 11:38PM
Last Post by bigfilsing

RAMPS 1.4 w/ direct short of 5A circuit

by ControlsEng
5,812 15 04/10/2017 10:15PM
Last Post by timm

connection of steppers and ramps

by balha
274 3 04/08/2017 11:08PM
Last Post by o_lampe

Unused analog input pins?

by svenyonson
319 3 04/08/2017 06:39AM
Last Post by igi0815

Configuring firmware to use D8 for hot end. How?

by Duncan McOkiner
253 7 04/07/2017 08:18PM
Last Post by Duncan McOkiner

Problem uploading Marlin with ramps connected to arduino

by gregmlopes
328 10 04/06/2017 06:04AM
Last Post by Dust

Power Ramps thru arduino input connector? Attachments

by MarkM_NJ
282 3 03/30/2017 10:20PM
Last Post by MarkM_NJ

Sending gcode files to SD card

by composite7
396 7 03/28/2017 01:51AM
Last Post by Ed would

Issues with RepRapDiscount Smart Controller Attachments

by axlspinedoc
393 10 03/27/2017 07:22PM
Last Post by axlspinedoc

No variable speed with fan on D9 RAMPS 1.4

by rainswor
297 2 03/26/2017 02:30PM
Last Post by Dust

Graphic LCD screen displays garbage randomly Attachments

by DaveOB
299 3 03/26/2017 07:54AM
Last Post by DaveOB

MKS Gen 1.4 w/ "RepRapDiscount Full Graphic Smart Controller"

by Prometheus-3D
352 1 03/24/2017 02:08PM
Last Post by Prometheus-3D

RAMPS started smoking,,,

by AZ_Ron
1,247 11 03/23/2017 04:45AM
Last Post by Dancer

3D Printer problem

by UniC
334 3 03/23/2017 04:39AM
Last Post by Dancer

Mysterious hot end (E3D-V6) behaviour

by statejon
337 2 03/21/2017 08:33AM
Last Post by mrtwizta

Ramps 1.4 With a4998 Driver and Nema 23

by Yesco
319 3 03/21/2017 05:52AM
Last Post by Yesco