Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Huxley

http://reprap.org/wiki/Huxley Huxley is like Mendel, only smaller and cuter. 
Subject Views Posts Last Post

Programming is not responding

by see00966
804 1 08/24/2013 06:41AM
Last Post by see00966

Repsnapper or Slicer code for Techzone Huxley???

by Jojo
947 9 08/15/2013 10:00PM
Last Post by Jojo

Huxley and Ramps 1.4 heatbed connections

by CR_Rusanen
650 1 08/15/2013 12:32PM
Last Post by CR_Rusanen

Retraction

by George1
554 2 08/14/2013 11:05AM
Last Post by Phuzzy Logic

tz huxely thermocoupler replacement ?

by Jojo
466 3 08/06/2013 12:40AM
Last Post by Jojo

y-End Stop: Position?

by George1
855 3 07/30/2013 09:16AM
Last Post by reprappro

Nozzle size Grrrrrr

by Suljo
941 4 07/25/2013 03:44PM
Last Post by Suljo

Huxley and ABS and ReprapPro?! Attachments

by Suljo
1,030 3 07/24/2013 04:09PM
Last Post by Suljo

"PID Autotune failed! Temperature to high" Attachments

by Physics_Dude
4,611 4 07/23/2013 06:25PM
Last Post by Physics_Dude

pumping out to much goo

by jackmanuk
861 16 07/16/2013 04:48AM
Last Post by reprappro

What to do MOSFET's gate is blown

by heimfabrikant
826 4 07/05/2013 02:37AM
Last Post by Traumflug

Power

by slice396
559 7 07/03/2013 08:34AM
Last Post by slice396

Huxley Heatbed no GND connection.

by adilmalik
579 2 07/03/2013 07:53AM
Last Post by Suljo

Failure to Print; Extruder Problems?

by KD0SKH
819 5 07/02/2013 11:46PM
Last Post by KD0SKH

Y motor slows at some point Attachments

by Suljo
550 1 07/01/2013 08:28AM
Last Post by Suljo

Extruder starts but never stops (commissioning huxley)

by tomf2002
757 5 06/29/2013 03:22PM
Last Post by testtest

firmware veranderen(geen controle heatbed)

by scimp
618 1 06/19/2013 02:59PM
Last Post by scimp

Doubt Regarding some error messages

by pinto.chirayil
455 2 06/17/2013 02:50AM
Last Post by nophead

Movement and Temperature

by Suljo
921 4 06/13/2013 12:42AM
Last Post by squeeks

Igus bushing

by slice396
1,335 4 06/09/2013 04:47AM
Last Post by Ohmarinus

Extruder jam cleaning suggestions Attachments

by AnMeX13
1,264 6 06/07/2013 09:30PM
Last Post by AnMeX13

Lasercut frog

by slice396
923 3 06/05/2013 07:49AM
Last Post by slice396

Problems after firmware upload - Marlin for Sanguinololu

by kebv
1,948 7 06/04/2013 05:14PM
Last Post by squeeks

Reprappro Huxley bed temp reading low

by CJS62
1,056 7 06/03/2013 01:46PM
Last Post by kebv

X axis motor issue

by tepmurc
508 2 05/22/2013 02:33PM
Last Post by tepmurc

Laser cut parts

by fireemblem20
1,776 12 05/18/2013 01:55AM
Last Post by wouter

Bought a TechZone Huxley kit a while ago

by travistag
780 5 05/17/2013 05:37PM
Last Post by travistag

Reprapro huxley, temperature stuck at 86 °c

by deff
746 1 05/17/2013 03:46PM
Last Post by deff

Huxley becoming non-responsive mid-print

by LarsIslander
730 2 05/12/2013 04:11AM
Last Post by LarsIslander

Hot end comes on full power as soon as Huxly is plugged in.

by LarsIslander
609 2 05/06/2013 06:25AM
Last Post by LarsIslander