Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

General Mendel Topics

Prusa i2, Prusa i1, Prism, Sells, and other Mendel variants 
Subject Views Posts Last Post

MAXTEMP error

by Shieldudaram
259 2 06/02/2016 08:00PM
Last Post by Dust

Mendel 3 Tri Coulor extruder drive instruction confusion Attachments

by slackcub
256 4 05/29/2016 05:03PM
Last Post by slackcub

End Stops and RAMPS 1.4

by ss002d6252
254 4 05/28/2016 08:54AM
Last Post by Sanjaykray

Err: MINITEMP Attachments

by osip7
288 2 05/28/2016 02:39AM
Last Post by Dust

3D Stuffmakers Mendal gen 2

by juniormachinist
255 2 05/25/2016 11:03PM
Last Post by Downunder35m

Schematics for printed parts?

by Hypnofrogs
223 3 05/24/2016 09:12AM
Last Post by FA-MAS

Auto bed leveling working as it should?

by fractal5
626 1 05/20/2016 09:50PM
Last Post by fractal5

Regular irregularities (not only) on the surface...

by c1480372
289 3 05/18/2016 01:32AM
Last Post by c1480372

[HELP] Megatronics 3.0 motors not moving!!

by Antoine13710
310 5 05/17/2016 07:20PM
Last Post by Govahnator

Power supply for Prusa i2

by greenLeD111
190 2 05/16/2016 12:45PM
Last Post by FA-MAS

Z-Axis Noob Help

by lifeinbeats
213 4 05/15/2016 08:07PM
Last Post by MarkBot

Axes not moving properly

by greenLeD111
391 8 05/15/2016 12:41PM
Last Post by greenLeD111

Strange Marlin issue

by SolderSucker
186 3 05/11/2016 08:48AM
Last Post by jinx

Please, this is the 7th try, how to awoid this Attachments

by Cannehag
396 13 05/08/2016 05:41AM
Last Post by Origamib

Why the brim not same at right and left way Attachments

by taratata
224 3 05/06/2016 06:18AM
Last Post by Tinchus

Burned terminal on RAMPS 1.4 Attachments

by rich1812
293 3 04/29/2016 12:37PM
Last Post by bigaustin

Why are my prints going wrong ? Attachments

by ss002d6252
249 4 04/29/2016 12:28AM
Last Post by ss002d6252

Reprap Prusa i3 from China not connecting to mac

by Pmcrafters
587 2 04/27/2016 01:22PM
Last Post by mlaustin66

over and under extrusion help Attachments

by mlaustin66
660 4 04/26/2016 04:28PM
Last Post by mlaustin66

hot end not reaching temperature when heatbed temperature goes higher

by mlaustin66
253 1 04/26/2016 01:37PM
Last Post by mlaustin66

Kapton forming bubbles under print

by mlaustin66
629 10 04/26/2016 01:28PM
Last Post by mlaustin66

Fans on RAMPS 1.4

by ss002d6252
283 4 04/23/2016 12:03AM
Last Post by jinx

Inconsistent layers Attachments

by Techytom
294 2 04/20/2016 04:11AM
Last Post by deckingman

help

by chris97
253 2 04/14/2016 11:36AM
Last Post by Techytom

no disply

by chris97
252 2 04/10/2016 11:05AM
Last Post by Techytom

Reprap Prusa Mendel i3 nightmare Attachments

by Turion
536 5 04/07/2016 01:38PM
Last Post by charybdis9

New guy here. Just finished my first build and need a little help!

by Lucind
405 3 04/03/2016 08:37PM
Last Post by IMBoring25

Prusa i3 beginning a print problem

by Tylerpulos
307 2 04/03/2016 06:48PM
Last Post by Dust

Recommended Heights

by Techytom
296 3 04/03/2016 04:44AM
Last Post by Techytom

what is causing this problem with filament gaps Attachments

by mlaustin66
325 3 03/31/2016 11:39AM
Last Post by mlaustin66