Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

General Mendel Topics

Prusa i2, Prusa i1, Prism, Sells, and other Mendel variants 
Subject Views Posts Last Post

Opinions on Upgrades

by DarkReeper
107 6 05/26/2016 04:14AM
Last Post by Downunder35m

3D Stuffmakers Mendal gen 2

by juniormachinist
45 2 05/25/2016 11:03PM
Last Post by Downunder35m

Schematics for printed parts?

by Hypnofrogs
66 3 05/24/2016 09:12AM
Last Post by FA-MAS

RepRap iTopie - A Prusa i3 evolution - Development discussion   (Pages: 1 2)

by skarab
5,202 32 05/22/2016 07:32PM
Last Post by evetanlm

Auto bed leveling working as it should?

by fractal5
60 1 05/20/2016 09:50PM
Last Post by fractal5

Regular irregularities (not only) on the surface...

by c1480372
132 3 05/18/2016 01:32AM
Last Post by c1480372

[HELP] Megatronics 3.0 motors not moving!!

by Antoine13710
207 5 05/17/2016 07:20PM
Last Post by Govahnator

Prusa i2 ensuring Z Axis is Orthagonal?

by FA-MAS
280 3 05/17/2016 01:42PM
Last Post by FA-MAS

Mendel 3 Tri Coulor extruder drive instruction confusion Attachments

by slackcub
68 2 05/17/2016 12:18PM
Last Post by deckingman

Power supply for Prusa i2

by greenLeD111
55 2 05/16/2016 12:45PM
Last Post by FA-MAS

Z-Axis Noob Help

by lifeinbeats
68 4 05/15/2016 08:07PM
Last Post by MarkBot

Axes not moving properly

by greenLeD111
260 8 05/15/2016 12:41PM
Last Post by greenLeD111

Any RepraPro mendel users here

by Gaou
217 11 05/12/2016 08:32AM
Last Post by IMBoring25

Prusa i3, firmware, software and calibration

by calad
32,745 20 05/11/2016 10:30AM
Last Post by stephenrc

Strange Marlin issue

by SolderSucker
69 3 05/11/2016 08:48AM
Last Post by jinx

Please, this is the 7th try, how to awoid this Attachments

by Cannehag
188 13 05/08/2016 05:41AM
Last Post by Origamib

Why the brim not same at right and left way Attachments

by taratata
114 3 05/06/2016 06:18AM
Last Post by Tinchus

Burned terminal on RAMPS 1.4 Attachments

by rich1812
117 3 04/29/2016 12:37PM
Last Post by bigaustin

RepRap Samuel - A variation on the Mendel   (Pages: 1 2 3)

by silpstream
4,215 62 04/29/2016 12:10PM
Last Post by Teddy_P

Why are my prints going wrong ? Attachments

by ss002d6252
119 4 04/29/2016 12:28AM
Last Post by ss002d6252

Reprap Prusa i3 from China not connecting to mac

by Pmcrafters
292 2 04/27/2016 01:22PM
Last Post by mlaustin66

Best extruder for Reprap Mendel

by axeldk
291 9 04/26/2016 10:08PM
Last Post by IMBoring25

over and under extrusion help Attachments

by mlaustin66
227 4 04/26/2016 04:28PM
Last Post by mlaustin66

hot end not reaching temperature when heatbed temperature goes higher

by mlaustin66
96 1 04/26/2016 01:37PM
Last Post by mlaustin66

Kapton forming bubbles under print

by mlaustin66
282 10 04/26/2016 01:28PM
Last Post by mlaustin66

Fans on RAMPS 1.4

by ss002d6252
141 4 04/23/2016 12:03AM
Last Post by jinx

End Stops and RAMPS 1.4

by ss002d6252
87 3 04/22/2016 02:14PM
Last Post by ss002d6252

Inconsistent layers Attachments

by Techytom
185 2 04/20/2016 04:11AM
Last Post by deckingman

help

by chris97
140 2 04/14/2016 11:36AM
Last Post by Techytom

no disply

by chris97
178 2 04/10/2016 11:05AM
Last Post by Techytom