Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Electronics

Anything electronics related: microprocessors, motor and head driver circuitry, Eagle issues, soldering tips, etc. 
Subject Views Posts Last Post

Extruder controller ramp test doesn't work with my steppers

by Tom Frisch
491 3 11/10/2010 12:21AM
Last Post by SebastienBailard

Pin 2 (D1) on Makerbot G3 motherboard unused?

by AgeingHippy
588 3 11/07/2010 10:00AM
Last Post by AgeingHippy

Extruder v2.2 faulty?

by tomganleylee
531 2 11/05/2010 12:10AM
Last Post by Triffid_Hunter

New uber cheap Cortex m3 dev board with debugger

by annodomini2
1,629 2 11/02/2010 06:22AM
Last Post by rebecca.palmer

The scarcity of Pololu A4983 drivers

by Cefiar
1,509 8 11/01/2010 05:10PM
Last Post by dissidence

[Solved] Stepper driver LEDs always on, motor does not turn

by PeterK
798 9 11/01/2010 02:32AM
Last Post by PeterK

Sparkfun Easydriver 750mA stepper driver?

by jgilmore
998 2 11/01/2010 01:42AM
Last Post by VDX

How can I test whether signals are sent?

by AgeingHippy
544 2 10/29/2010 02:10AM
Last Post by VDX

pololu stepper driver, 214 beats per minute, sometimes backwards (solved, heat problem) Attachments

by jgilmore
765 5 10/27/2010 09:23AM
Last Post by jgilmore

connecting analogue and digital ground?

by AgeingHippy
767 8 10/27/2010 03:58AM
Last Post by rhmorrison

Opto Endstop

by tomganleylee
1,004 8 10/25/2010 07:17AM
Last Post by tomganleylee

strange thought about pololu steppers Attachments

by dissidence
1,080 13 10/21/2010 12:16PM
Last Post by dissidence

Stepper Motor Twitching

by mostley
1,445 18 10/20/2010 06:32AM
Last Post by ensgrp

Powering my makerbot Gen 3 electronics...

by AgeingHippy
1,245 6 10/19/2010 02:22PM
Last Post by rhmorrison

Beyond the Sanguino   (Pages: 1 2 3)

by Joshua Merchant
6,961 71 10/18/2010 09:19PM
Last Post by rocket_scientist

TechZone Stepper Controller Trimpots

by wesjanik
958 7 10/18/2010 10:19AM
Last Post by nophead

Temp problems with gen 3 electronics

by PimpKittah
807 19 10/17/2010 06:03AM
Last Post by PimpKittah

2nd thermistor connection?

by Anthong Redbeard
500 2 10/15/2010 07:53PM
Last Post by Anthong Redbeard

Gen6 First review in

by P_Zilla
794 5 10/15/2010 10:38AM
Last Post by Anthong Redbeard

Help with electronics

by foton
885 9 10/14/2010 08:09PM
Last Post by Anthong Redbeard

Gen 6 wiki help

by Buback
520 1 10/13/2010 03:06PM
Last Post by Buback

Corrosion on heater wire connection. Attachments

by Nudel
882 5 10/13/2010 11:45AM
Last Post by Nudel

4 axis TB6560 driver board

by arhimed
4,860 6 10/12/2010 02:00PM
Last Post by james villeneuve

Eagle question

by Mr. Seeker
767 5 10/12/2010 09:33AM
Last Post by NoobMan

Microstepping with optical feedback

by fdavies
876 9 10/11/2010 06:20PM
Last Post by tivoi

bad opto?

by ensgrp
607 4 10/08/2010 07:48AM
Last Post by ensgrp

Stepper driver 1.2 behaves erratically

by kkannan
630 5 10/07/2010 08:33PM
Last Post by kkannan

slave processor

by dissidence
692 4 10/07/2010 12:38AM
Last Post by VDX

Can't get extruder stepper to work properly

by ensgrp
687 4 10/05/2010 06:32AM
Last Post by ensgrp

Gen6 AI1B, heated bed controls?

by MacGeiger
1,199 5 10/03/2010 09:22AM
Last Post by richrap