Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Controllers

Anything related to printer controllers not being Duet, RAMPS or Sanguinololu: microprocessors, motor and heater driver circuitry, gEDA/KiCAD issues, soldering tips, etc. 
Subject Views Posts Last Post

slave arduino

by dissidence
569 2 10/03/2012 10:13AM
Last Post by i-make-robots

Filament diameter feedback

by hephaestus
694 6 10/02/2012 09:40PM
Last Post by hephaestus

interesting Pololu burnout

by stevep
977 6 10/02/2012 12:24PM
Last Post by printingray

Blown up my Melzi ... time for new Electronics

by Clem
1,180 6 09/29/2012 08:24PM
Last Post by royco

CAM for Milling

by Mevon
1,161 8 09/21/2012 03:17AM
Last Post by Traumflug

ATX2 psu

by nic0laz
545 3 09/18/2012 11:01AM
Last Post by nic0laz

StepSticks Prevent Electronics From Starting.

by Leo94
542 6 09/18/2012 03:37AM
Last Post by peter6960

[Watson] Electronics: DSP/DSC, Allegro 4988, Dual Extruder, Bed Control, User Interface Port

by pmarcus
1,890 18 09/15/2012 01:42AM
Last Post by nophead

Stepper Motor running temperature range

by Dirty Steve
4,493 10 09/14/2012 06:48PM
Last Post by pmarcus

Power supply switches off

by jknowles
668 5 09/14/2012 06:26PM
Last Post by pmarcus

Help with wiring Makerbot v3.3 stepper drivers on RAMPS 1.4 board

by RichardSalinas
2,527 14 09/11/2012 05:20PM
Last Post by NoobMan

Melzi trimpot value

by MarkMarsh
844 4 09/11/2012 07:27AM
Last Post by nophead

Jhead resistor on a Makerbot Extruder board 3.6

by davew_tx
772 3 09/02/2012 05:26AM
Last Post by davew_tx

Ramps 1.4 + ethernet shield

by endl3ss
1,779 7 09/01/2012 06:38AM
Last Post by endl3ss

Need A New Controller Board

by fiveboltmain
703 4 08/31/2012 02:27AM
Last Post by Traumflug

External driver for extruder

by Hc
408 1 08/27/2012 05:05PM
Last Post by Hc

Printrbot temp reading stuck at 157

by galaxyman7
674 1 08/27/2012 01:31AM
Last Post by galaxyman7

Printrboard power supply

by strtrkn
572 2 08/26/2012 10:28PM
Last Post by strtrkn

resonator for sanguinololu?

by Alizier21
368 1 08/25/2012 09:10PM
Last Post by Alizier21

stepper motor voltage and current Attachments

by hawkoli1987
5,195 18 08/24/2012 05:39AM
Last Post by nkosinathizvimba

Problem uploading firmware Attachments

by ninthlife
497 1 08/22/2012 06:41AM
Last Post by ninthlife

Failed Pololu A4988 -- Low Vref and Trimpot Wiper to GND Resistance

by dtmille2
1,722 7 08/21/2012 10:13PM
Last Post by dtmille2

Extruder Motor wont stop turning when testing in Pronterface

by Jaramaniac
982 9 08/20/2012 04:43AM
Last Post by Jaramaniac

What do you think about that...

by Speedy
480 5 08/20/2012 12:20AM
Last Post by VDX

FTDI disconnects

by ninthlife
1,436 2 08/19/2012 11:46AM
Last Post by bobc

Thermistor plus arduino

by sloth3d
991 3 08/18/2012 05:11AM
Last Post by sloth3d

EMI from turning overhead fluorescent light On/Off kills print

by rhmorrison
1,137 11 08/17/2012 05:57AM
Last Post by nic0laz

GEN7 1.4,teacup, opto endstop not working

by XanderDK
722 5 08/17/2012 04:40AM
Last Post by Traumflug

Initial Problem solved.

by Xye
936 8 08/09/2012 11:04AM
Last Post by Xye

Urgent help: Initializing PIC-MP-USB on MPLAB X IDE

by strikom
1,044 3 08/08/2012 04:57AM
Last Post by strikom